VRIENDEN VAN DE ZINNENSPINNERIJ

Mensen met wie we graag werken…

Lies Willaert

Ik wou dat ik kon zeggen dat we high school sweethearts waren, maar dat zou ietwat gelogen zijn. Al schreven we elkaar wel stiekeme boodschappen in de schoolbanken van de klas Chemie. What’s in a name? Vandaag is Lies een gerespecteerd fotografe. Naast VRT en Knack mag ze nog een rist andere toppers onder haar klanten rekenen. Het UZ Leuven en het UZ Brussel bijvoorbeeld. Let me tell you: Lies is een machien. Maar bovenal een geweldige fotografe!

Website

Helena Winderickx

Eerste hulp bij muizenissen (en nog lang daarna!), dat is wat vriend aan huis en life coach Helena je te bieden heeft. Als coach helpt ze jou te ontdekken wat je nodig hebt. Helena is niet aan de kant-en-klare draaiboeken. Die zijn er niet, want elkeen is uniek. Wat Helena dan wél doet? Ze luistert naar je verhaal en help je alle aspecten, nuances, schakeringen te zien. Ze laat je naar jezelf luisteren en geeft je daarbij de nodige inzichten om de juiste stappen te zetten.

Website

Hans Lengeler

Op zoek naar een grafische topper met 30 jaar ervaring op de teller zonder dat die drie decennia zijn verfrissende kijk op de dingen in de weg staan? Iemand die jouw ideeën omzet in een beeldtaal die plakt? Een web designer? Dan is Hans je man! ‘The proof of the pudding is in the eating’, zeggen de Britten. Well then: go and have a taste!

Website

Wim Mertens

'De beweging van het lichaam is iets magisch. Contact maken met die beweging brengt je in verbinding met je eigen lichaam. Muziek werkt daarbij ondersteunend', dixit Wim, DJ, klank- en lichtspecialist, intuïtieve mens, workshopbegeleider en enthousiast saxofonist. Een podcast opnemen? Licht en geluid bij een optreden of theaterstuk? Een dansgrage fuif? Call Wim!

Website
Vrienden

DE ZINNENSPINNERIJ - JEROEN VERMEIREN
E-MAIL: jeroen@zinnenspinnerij.be
T: +32 478 95 95 08

Foto's: unsplash.com - Webdesign: Hans Lengeler
© De Zinnenspinnerij 2020 - update 2023
Sint-Denijslaan 31A - 9000 GENT